Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%83g116kcal15.8g0g5.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 23g32kcal2.9g0.1g2.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g310kcal37.8g2.6g16.2g0.8g
Valittu annoskoko139g155kcal18.9g1.3g8.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g77kcal9.5g0.7g4.1g0.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684