Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g56g47kcal0.6g10.3g0.2g1g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g19g115kcal4g1.3g10.5g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g6.2g25kcal1.2g3.2g0.7g2g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g1.6g4.5kcal0g0.2g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g3.1g0kcal0g3.1g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.2g11kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g5.3g28kcal0.3g2.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g565kcal22g44.6g34.4g7.2g
Valittu annoskoko139g282kcal11g22.3g17.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna69g141kcal5.5g11.2g8.6g1.8g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520