Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Hirvenjauheliha oma saalis40g45kcal8.9g0g1.2g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g13g37kcal2.4g0.1g3g0g
Sipuli, paistettu 9g10kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g228kcal24.6g6.4g12g3.6g
Valittu annoskoko139g114kcal12.3g3.2g6g1.8g
Annoskoko puolitettuna70g57kcal6.2g1.6g3g0.9g
Arvot/100g100g82kcal8.9g2.3g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508