Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 877g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g70g84kcal1.8g4.2g6.3g1.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P251g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g38g130kcal4.1g25.9g0.9g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1156kcal33g145.2g42.2g25.4g
Valittu annoskoko1380g578kcal16.5g72.6g21.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna690g289kcal8.3g36.3g10.6g6.4g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810