Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl500g1800kcal10g13.5g190g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 500g193kcal16.5g14g7.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g30g17kcal1.8g0.9g0.6g30g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g5701kcal131.6g93.8g534.6g61.8g
Valittu annoskoko1380g2851kcal65.8g46.9g267.3g30.9g
Annoskoko puolitettuna690g1425kcal32.9g23.5g133.7g15.5g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327