Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g416g333kcal6.2g27.9g20.8g0g
Munakoiso 333g75kcal1.7g10.3g0.7g8.3g
Kesäkurpitsa zucchini 416g75kcal2.3g10.4g1.7g2.9g
Broccoli 200 g167g35kcal5.5g3.2g0.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 5.8g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 18g4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Parmesaani (Joku), annos 30g10g38kcal2.4g0g3.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)13g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1300kcal36.6g104.2g74.8g23.2g
Valittu annoskoko1380g650kcal18.3g52.1g37.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna690g325kcal9.2g26.1g18.7g5.8g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378