Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.7g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g250g1401kcal20g92.5g105g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g500g1701kcal12.5g415.2g2.5g10g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.9g0g0g
Siirappi 140g422kcal0.1g103.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g11730kcal100.2g1573.2g566.2g27.2g
Valittu annoskoko1380g5865kcal50.1g786.6g283.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna690g2933kcal25.1g393.3g141.6g6.8g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785