Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos48g348kcal0.2g0.2g38.6g0g
Valkokaali keräkaali 4831g1342kcal57.5g196.1g9.7g101.4g
Vesi483g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi48g135kcal4.3g3.4g11.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g628g176kcal3.8g37.4g1.3g15.7g
Paprika punainen 821g240kcal7.7g37g3.3g15.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1208g1449kcal27.8g58g120.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1932g2686kcal367.1g0g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12752kcal936.8g664.2g640.2g265.4g
Valittu annoskoko10000g6376kcal468.4g332.1g320.1g132.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3188kcal234.2g166.1g160.1g66.4g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744