TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g844g171kcal5.1g32.1g2.5g11.8g
Paprika punainen 281g82kcal2.6g12.7g1.1g5.3g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy 23g202kcal0g0g22.8g0g
Lihaliemi laimennettu 225g43kcal0g6.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2763g1013kcal16.6g105.8g55.6g34.6g
Valittu annoskoko1382g507kcal8.3g52.9g27.8g17.3g
Annoskoko puolitettuna691g253kcal4.2g26.5g13.9g8.7g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099