Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Porkkanaraaste 200g400g108kcal2.4g21.2g0.8g10g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g60g61kcal0g12.6g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever120g811kcal1.2g1.4g88.8g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2767g2299kcal26.4g125.2g182.4g53.8g
Valittu annoskoko1384g1150kcal13.2g62.6g91.2g26.9g
Annoskoko puolitettuna692g575kcal6.6g31.3g45.6g13.5g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007