BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Broilerin nahaton rintafilee700g721kcal161.7g0g10.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni350g455kcal10.5g7g45.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g2836kcal350g32.4g154.6g6g
Valittu annoskoko1386g1418kcal175g16.2g77.3g3g
Annoskoko puolitettuna693g709kcal87.5g8.1g38.7g1.5g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517