Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g1053g1842kcal200g0g115.8g0g
Sipuli 132g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Porkkana 105g34kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Maustepippuri, annos 1g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g3884kcal406.4g32.4g233.2g13g
Valittu annoskoko1386g1942kcal203.2g16.2g116.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna693g971kcal101.6g8.1g58.3g3.3g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718