Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g75g289kcal5.1g45.8g20.3g0g
Flora, vihreä 70%11g70kcal0.1g0.1g7.9g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%75g83kcal8.3g2.6g3.8g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g169g677kcal0g169.1g0g0g
Porkkanaraaste 200g274g74kcal1.6g14.5g0.5g6.9g
Rypsiöljy rainbow70g629kcal0g0g69.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu165g208kcal18.2g0.5g14.9g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)33g198kcal6.9g2.2g17.9g2.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl256g1022kcal0g255.6g0g0g
Vehnäjauho X-tra233g816kcal30.3g165.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g8253kcal143g1338.6g276g19.6g
Valittu annoskoko1386g4127kcal71.5g669.3g138g9.8g
Annoskoko puolitettuna693g2063kcal35.8g334.7g69g4.9g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58496