Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g589g707kcal100.1g9.4g28.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g232g174kcal12.8g27.9g1.2g0g
Hillosipulisäilyke 61g30kcal0.7g5.8g0.1g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g61g45kcal2.8g7.9g0.1g0g
Porkkana 114g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Lanttu 175g51kcal1.8g8.1g0.5g3.2g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Rypsiöljy 39g349kcal0g0g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g2889kcal244.2g147.8g141.4g18.4g
Valittu annoskoko1386g1444kcal122.1g73.9g70.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna693g722kcal61.1g37g35.4g4.6g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457