Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 146g1060kcal1.7g0.6g118.8g0g
Sokeri 99g403kcal0g99.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl15g20kcal2g0g1.3g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g782kcal23.2g159.5g2.7g8g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g275g137kcal2.7g33g2.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl117g397kcal2.3g3.5g40.9g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g292g190kcal32.1g12.3g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 47g30kcal1.5g2.3g1.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl129g167kcal16.8g0.4g10.7g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 19g71kcal1g15.7g0.3g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g6629kcal167.2g681g359.8g16.8g
Valittu annoskoko1386g3315kcal83.6g340.5g179.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna693g1657kcal41.8g170.3g90g4.2g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508