Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman560g952kcal67.2g0g56g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)280g336kcal8.4g11.5g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.2g0.5g15.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g70g259kcal9.7g50.8g1.8g2.9g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g210g179kcal6.5g9.7g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g3890kcal222g145g228.4g5.8g
Valittu annoskoko1386g1945kcal111g72.5g114.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna693g973kcal55.5g36.3g57.1g1.5g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632