Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g565g169kcal5.6g22.6g1.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g226g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 79g86kcal6.2g12.9g0.5g1.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 31g270kcal0g0g30.5g0g
Flora culinesse34g251kcal0g0g27.8g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g226g203kcal2.3g13.6g15.8g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g2206kcal36.8g146.6g154.6g25.8g
Valittu annoskoko1386g1103kcal18.4g73.3g77.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna693g552kcal9.2g36.7g38.7g6.5g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026