Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty507g345kcal7.6g74.5g1g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g147g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Palsternakka 282g179kcal1.4g33.2g1.1g12.7g
Kesäkurpitsa zucchini 282g51kcal1.6g7g1.1g2g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g1796kcal44.2g285.2g42.6g48.8g
Valittu annoskoko1386g898kcal22.1g142.6g21.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna693g449kcal11.1g71.3g10.7g12.2g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641