Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 200g295kcal43g0g13.6g0g
Vesi550g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Kidneypapu keitetty 100g115g109kcal7.9g16.8g0.6g7.9g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g115g109kcal8.1g17.3g1.2g9.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 200g68kcal2.2g10.8g0.4g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2775g1416kcal124.6g111g47.4g53.4g
Valittu annoskoko1388g708kcal62.3g55.5g23.7g26.7g
Annoskoko puolitettuna694g354kcal31.2g27.8g11.9g13.4g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179