Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 18g7.9kcal0.3g1.4g0g0.3g
Tomaattimurska 437g129kcal2.4g23.2g0.9g8.3g
Vesi, vesijohtovesi 612g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 210g669kcal51.2g95.9g4g18.7g
Viinietikka 13g2.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2779g1681kcal110.8g251.6g10.2g58g
Valittu annoskoko1390g841kcal55.4g125.8g5.1g29g
Annoskoko puolitettuna695g420kcal27.7g62.9g2.6g14.5g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954