Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Smetana, Valio, hyla13g49kcal0.3g0.3g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g25g59kcal2.8g0.1g5.5g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g558kcal24g3.6g51g0.8g
Valittu annoskoko139g279kcal12g1.8g25.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g139kcal6g0.9g12.8g0.2g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392