Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)45g14kcal0.8g2.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kanaliemi laimennettu 13g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g45g32kcal6.8g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g111kcal16.6g8g0.8g1.2g
Valittu annoskoko139g56kcal8.3g4g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna70g28kcal4.2g2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g40kcal6g2.9g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280