Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green19g61kcal4.5g9.2g0.2g2.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lehtikaali 5g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g203kcal15.4g25.8g3.4g6.2g
Valittu annoskoko139g102kcal7.7g12.9g1.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna70g51kcal3.9g6.5g0.9g1.6g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012