Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)14g38kcal4.2g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g26g17kcal3.4g0.5g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk44g44kcal10g0g0.2g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g31g58kcal3.4g8.3g1.2g4.3g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g8.7g31kcal0g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g420kcal46g18.2g17.6g8.6g
Valittu annoskoko139g210kcal23g9.1g8.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna70g105kcal11.5g4.6g4.4g2.2g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.5g6.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259