Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)7.5g9kcal0.2g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g123kcal10g11.8g3g4.8g
Valittu annoskoko139g62kcal5g5.9g1.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna70g31kcal2.5g3g0.8g1.2g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.2g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741