Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g23g82kcal4.2g13.8g0.9g1.4g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl33g38kcal7.1g0g1g0g
Pekoni (Dulano)15g37kcal2.6g0.5g2.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g23g4.7kcal0.3g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3.2g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 29g10kcal0.9g1.4g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g412kcal31.2g33.8g16.2g3.2g
Valittu annoskoko139g206kcal15.6g16.9g8.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna70g103kcal7.8g8.5g4.1g0.8g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360