Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g12kcal0.6g2g0.1g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g6.6g17kcal0.7g3.1g0.2g0.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g125kcal4.8g12.8g6g1g
Valittu annoskoko139g63kcal2.4g6.4g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna70g31kcal1.2g3.2g1.5g0.3g
Arvot/100g100g45kcal1.7g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175