Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 53g119kcal8.4g0.3g9.5g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 22g20kcal3.5g0.5g0.4g0g
Tonnikala vedessä 31g32kcal6.9g0g0.5g0g
Herkkusieni säilyke 22g3.7kcal0.5g0g0.1g0.5g
Kermajuusto (Pohjanpoika)10g39kcal2.4g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g459kcal43.4g2g31g1g
Valittu annoskoko139g229kcal21.7g1g15.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna70g115kcal10.9g0.5g7.8g0.3g
Arvot/100g100g165kcal15.6g0.7g11.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830