Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 23g19kcal0.4g3.9g0g0.7g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK19g32kcal2.8g0.4g2.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Paprika vihreä 4.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa23g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g139kcal7.2g14.6g4.8g2.6g
Valittu annoskoko139g70kcal3.6g7.3g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g35kcal1.8g3.7g1.2g0.7g
Arvot/100g100g50kcal2.6g5.2g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564