Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g31g108kcal4.2g20g0.9g1.9g
Prinssinakki pirkka 300g19g45kcal0.6g0.6g3.8g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g25g64kcal3.8g0.4g5.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %13g23kcal2.7g0.1g1.3g0g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g515kcal23.4g46.6g24g5g
Valittu annoskoko140g258kcal11.7g23.3g12g2.5g
Annoskoko puolitettuna70g129kcal5.9g11.7g6g1.3g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978