Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g10g37kcal1.3g7.4g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki31g34kcal7.8g0.2g0.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste12g43kcal3.4g0.2g3.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g21g33kcal1.7g0.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g388kcal37g21.6g17.8g0.6g
Valittu annoskoko139g194kcal18.5g10.8g8.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna70g97kcal9.3g5.4g4.5g0.2g
Arvot/100g100g139kcal13.3g7.7g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850