Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g84g93kcal21.1g0g0.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g348kcal52.4g12.8g9.4g0.8g
Valittu annoskoko140g174kcal26.2g6.4g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g87kcal13.1g3.2g2.4g0.2g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089