Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)75g23kcal0.7g3g0.3g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 37g133kcal0.7g1g14.2g0g
Basilika, tuore 1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.8g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g381kcal4g10.8g34.6g0.8g
Valittu annoskoko139g190kcal2g5.4g17.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g95kcal1g2.7g8.7g0.2g
Arvot/100g100g137kcal1.4g3.9g12.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887