Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g55g13kcal0.2g2.9g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kurkku, tuore22g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki22g18kcal2.8g0.4g0.4g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g3.5g8.8kcal0.6g0.1g0.7g0g
Salaatti, jäävuori tuore11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g96kcal7.8g9.8g2.4g1.8g
Valittu annoskoko140g48kcal3.9g4.9g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g24kcal2g2.5g0.6g0.5g
Arvot/100g100g34kcal2.8g3.5g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511