Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1002g801kcal170.3g10g10g0g
Voi 125g908kcal1.5g0.5g101.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g50g291kcal11g4.8g25.3g5.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g75g431kcal13.3g5.3g37.3g8.9g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g5256kcal426.6g42g377g28.2g
Valittu annoskoko1390g2628kcal213.3g21g188.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna695g1314kcal106.7g10.5g94.3g7.1g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136