Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.8g13kcal0.7g1.7g0.8g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g750g263kcal12g51.8g0.8g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 8.3g27kcal0.7g1.2g2.1g0.1g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.8g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g113g189kcal9.8g4.5g15.8g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2782g1123kcal49.6g143g39.8g30.4g
Valittu annoskoko1391g562kcal24.8g71.5g19.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna695g281kcal12.4g35.8g10g7.6g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219