Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 401g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 300g570kcal81.5g0g27g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g401g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g321kcal5.4g5.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g2191kcal192.2g75.2g119.4g8.8g
Valittu annoskoko1392g1096kcal96.1g37.6g59.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna696g548kcal48.1g18.8g29.9g2.2g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730