Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 357g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g298g854kcal9.8g202.4g0.6g25.3g
Sokeri 357g1450kcal0g356.9g0g0g
Voi 238g1728kcal2.8g1g193.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)131g165kcal14.4g0.4g11.8g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g8453kcal54.6g1135.4g412g50.6g
Valittu annoskoko1392g4227kcal27.3g567.7g206g25.3g
Annoskoko puolitettuna696g2113kcal13.7g283.9g103g12.7g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161