Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu181g228kcal19.9g0.5g16.2g0g
Sokeri 201g814kcal0g200.4g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste201g1484kcal0g0g164.5g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g60g205kcal7.8g40.6g1g3.2g
Tattarijauho, Myllynparas401g1364kcal52.1g270.8g6.8g21.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Rice Dream, riisimaito100g47kcal0.1g9.4g1g0.1g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g226g77kcal1.1g14.4g1.4g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g8553kcal163.6g1099.4g381.8g64.2g
Valittu annoskoko1392g4277kcal81.8g549.7g190.9g32.1g
Annoskoko puolitettuna696g2138kcal40.9g274.9g95.5g16.1g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915