Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali805g170kcal9.7g27.4g1.6g16.9g
Porkkanaraaste 200g402g109kcal2.4g21.3g0.8g10.1g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g60g61kcal0g12.7g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever121g816kcal1.2g1.4g89.3g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g2313kcal26.6g126g183.4g54.2g
Valittu annoskoko1392g1157kcal13.3g63g91.7g27.1g
Annoskoko puolitettuna696g578kcal6.7g31.5g45.9g13.6g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007