Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1194g334kcal7.2g71g2.4g29.9g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste179g702kcal59.1g0g50.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g2332kcal133.6g145.6g133.2g62.4g
Valittu annoskoko1392g1166kcal66.8g72.8g66.6g31.2g
Annoskoko puolitettuna696g583kcal33.4g36.4g33.3g15.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922