Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 218g312kcal27.3g0.7g22.4g0g
Sokeri 298g1209kcal0g297.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g362kcal0.5g0.5g39.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 99g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g79kcal0g19.7g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta387g1394kcal50.3g271.1g8.1g13.6g
Kookoshiutale 35g230kcal2.8g2.2g22.4g5.7g
Hasselpähkinä 65g416kcal9.1g2.2g39.4g11.3g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)191g902kcal7.8g116.3g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g9877kcal197.6g1435.6g351.6g61.4g
Valittu annoskoko1392g4938kcal98.8g717.8g175.8g30.7g
Annoskoko puolitettuna696g2469kcal49.4g358.9g87.9g15.4g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316