Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 876g343kcal8.9g61.7g1.8g22.3g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g131g250kcal3.3g4.6g23.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g140g393kcal26.6g0g30.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras26g70kcal2.2g13.5g0.3g3.5g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g219g160kcal17.5g17.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2786g2431kcal117g194.6g117.6g51.6g
Valittu annoskoko1393g1216kcal58.5g97.3g58.8g25.8g
Annoskoko puolitettuna697g608kcal29.3g48.7g29.4g12.9g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154