Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g401g92kcal5.6g13.6g1.6g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g40g39kcal1.7g6.8g0.1g2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g15g25kcal2.6g3.2g0.2g0.1g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g431kcal25g70.6g4.2g8g
Valittu annoskoko1395g216kcal12.5g35.3g2.1g4g
Annoskoko puolitettuna698g108kcal6.3g17.7g1.1g2g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941