Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)450g1575kcal58.5g310.5g11.2g13.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)450g383kcal4.5g15.7g31.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g45g14kcal0.5g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g5436kcal298g656g175.6g27g
Valittu annoskoko1395g2718kcal149g328g87.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna698g1359kcal74.5g164g43.9g6.8g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118