Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos12g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Paprikajauhe 2.9g9kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g117g175kcal31.5g1.8g4.3g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g175g39kcal1.8g7.9g0g3.5g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g105g26kcal1.1g5.1g0.2g2.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 292g222kcal5.5g45.2g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2793g1249kcal86.8g134.2g36.2g23.8g
Valittu annoskoko1397g624kcal43.4g67.1g18.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna698g312kcal21.7g33.6g9.1g6g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271