Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2.1g1.4kcal0.3g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.2g0.2kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.6g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g47kcal4g1.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko14g23kcal2g0.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal1g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g164kcal14.1g4.2g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114