UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1253.8g8.7kcal0.3g0.3g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g42kcal0.8g2.8g3.2g0g
Valittu annoskoko14g21kcal0.4g1.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.2g0.7g0.8g0g
Arvot/100g100g152kcal2.9g10.1g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236