Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1.1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.9g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g2.3g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g60kcal4.2g0.4g4.6g0g
Valittu annoskoko14g30kcal2.1g0.2g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal1.1g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g214kcal15g1.4g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954