Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g1.2g1.8kcal0.3g0g0g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g13kcal0.8g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko14g6kcal0.4g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g45kcal2.8g5g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271